Усі товари

Сортувати по:
Фільтр
Швидке замовлення

Цукор білий колотий - це втілення ніжності та насолоди, залите сонячним світлом, що тане на язиці, залишаючи легкий слід солодощі. Його кристали, ніби маленькі коштовності, блищать в променях ранкового сонця, переливаючись відтінками безтурботності й гармонії.

Швидке замовлення

Створіть вдома високоякісний ром з унікальним ароматом та смаком за допомогою нашого Набору для приготування рому №1. Цей комплект розроблено спеціально для приготування браги на основі меласи, що забезпечує швидке і легке виробництво домашнього рому. Набір включає в себе оригінальні тростинну меласу і тростинний цукор, які є ключем до неповторного смаку вашого напою.

Швидке замовлення

Глюкозний сироп ІГ42 є типом глюкозного сиропу, який виробляється з крохмалю кукурудзи з використанням ферментів. Позначення "ИГ42" свідчить про вміст декстрози в сиропі, що становить близько 42%. Глюкозний сиропи використовуються в харчовій промисловості як підсолоджувач, загусник та стабілізатор.

Швидке замовлення

Тростинний цукор від Prosugar – це високоякісний продукт, що виготовляється з тростини, вирощеної на острові Рейюньон. Наш тростинний цукор відзначається натуральним коричневим кольором і характерним карамельним смаком, що робить його ідеальним вибором для використання в кондитерських виробах, напоях та іншій харчовій продукції.

 

Швидке замовлення

Тростинний цукор виробляється із соку цукрової тростини, яка є високою трав'янистою рослиною, що належить сімейству трав'янистих. Процес виробництва очеретяного цукру починається зі збирання соку, який одержують шляхом розрізання або дроблення стебел цукрової тростини. Сік цукрової тростини багатий на цукор (головним чином сахарозу), але також містить воду і деякі інші нерозчинні речовини.

Швидке замовлення

Мы являемся производителями!
В расфасовке 5 кг.
Мин заказ от 1 ящ

Швидке замовлення

Мы являемся производителями!
В расфасовке 14 кг.
Мин заказ от 1 ящ

Швидке замовлення

Мы являемся производителями!

В расфасовке 5 кг.
Мин заказ от 1 ящ.